0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Šok terapija u Gornjoj varoši, umesto Švabe Đurđevića stigao mladi stručnjak!

Objavljeno: 08.04.19 u 21:39

Paraf na ugovor trebalo bi da bude stavljen narednih dana.

Poslednji poraz ovog vikenda u koji su Zemunci doživeli u Kruševcu (1:0) bio je kap koja je prelila čašu.

Na ovom gostovanju plavo-zelene nije sa klupe predvodio Dejan Đurđević koji je imao stomačni virus, a kako saznaje naš portal on se više na to mesto neće vraćati. Čelnici kluba rešili su da mu se zahvale na saradnji i na na njegovo mesto postave Radomira Kokovića, aktuelnog trenera beogradskog Sinđelića.

Tridesetpetogodišnji stručnjak kao igrač nosio je dres ovog kluba i nema sumnje da mu neće biti potrebno puno vremena za adaptaciju, ali je jasno da je pred njim itekako težak zadatak. Pre svega da psihološki podigne ekipu, jer su Zemunci poslednji na tabeli sa devet bodova (nakon podele), dok je prvi klub iznad crte Bačka, koja ima četiri više. Ono što bi od samog bodovnog zaostatka trebali više da brine Kokovića je činjenica da ovaj tim već duže vreme nije osetio slast pobede, te da će igračima morati da pripremi neku ‘šok terapiju’ i da pokuša da ih vrati na pravi kolosek. Za vreme igračkih dana Koković je branio boje Sloge iz rodnog Kraljeva, Rada, kineskog Jataija, kruševačkog Napretka, a karijeru je 2014. godine okončao u Zemunu. Kao trener radio je u drugoj kineskoj ligi, kao i Prvoj ligi Srbije i ovo bi trebalo da mu bude prvi veći izazov.

FOTO: STARSPORT

Popularni Švaba Đurđević je na klupu tima iz Gornje varoši seo u novembru prethodne godine i od tada nije zabeležio niti jedan trijumf, a povici sa tribina od strane najvatrenijih pristalica sa željom da napusti Gradski stadion dodatno su ubrzali rastanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter