0
Evropske lige

SERIJA A: Frozinone šokirao ‘violu’

Objavljeno: 07.04.19 u 15:00

Dušan Vlahović i Nikola Milenković nisu uspeli da sačuvaju bodove Fiorentini koja je ispustila pobedu protiv jednog od kandidata za ispadanje u Seriju B.

Fiorentina je imala kontrolu u meču protiv Frosinonea, ali su gosti ti koji kući nose pobedu od 0:1.

U prvom poluvremenu videli smo blagu uspavanku jer ni jedna ekipa nije uspela da stvori neku ozbiljniju priliku. Fiorentina je u prvom delu imala kontrolu poseda i više šuteva. Gosti su igrali agresivno i bunkerom onemogućili domaći sastav da priđe golu.

Domaći su još više ‘zapeli’ u drugom poluvremenu, čak devet udaraca ka golu gostiju, od toga tri u okvir gola, ali je Marko Sportijelo bio na visini zadatka i u potpunosti koncentrisan. Gosti su iskoristili pad koncentracije domaćih fudbalera i iz jedinog šuta u okvir gola u drugom delu uspeli da reše utakmicu. Igrao se 84. minut, Danijel Kiofani je natrčao na loptu koju mu je poslao Pinamoti, a loša reakcija štopera Fiorentine Germana Pezele otvorila mu je prostor ka golu koju je iskoristio da donese prekopotrebne bodove gostima u borbi za opstanak.

SERIJA A, 31. kolo

Subota

Parma – Torino 0:0

Juventus – Milan 2:1 (0:1)
(Dibala 59pen, Ken 84 – Pjatek 39pen)

Sampdorija – Roma 0:1 (0:0)
(De Rosi 75)

Nedelja
Fjorentina – Frozinone 0:1 (0:0)
(Kiofani 84)

15.00 Udineze – Empoli 
15.00 Kaljari – SPAL 
18.00 Inter – Atalanta 
18.00 Lacio – Sasuolo
20.30 Napoli – Đenova

Ponedeljak
20.30 Bolonja – Kjevo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter