0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Ne bavim se kalkulacijama, protiv Vojvodine sa iskusnim igračima!

Objavljeno: 06.04.19 u 16:50

Partizan u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije gostuje Vojvodini. Samo pobeda Partizanu će doneti treću poziciju, dok će po bilo kom scenariju dosta zavisiti od epiloga na Banovom Brdu.

Savo Milošević istakao je da ga ne interesuju kalkulacije. Partizan će u Novom Sadu po rečima šefa stručnog štaba juriti pobedu.

– Vidim da su svi u nekim kalkulacijama, ali nisam ja neko ko zna da kalkuliše, nemam takve stvari u glavi. Za mene se pobeda kao motiv ne postavlja kao pitanje. Te vrste kalkulacija ne razumem niti me zanimaju. Nama odgovara samo pobeda i da budemo treći. To nam je interes i ja ću na tome insistirati kod igrača. Utakmica protiv Vojvodine nam je bitna da ostanemo na trećem mestu, rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Na pitanje novinara da li je Partizanu više odgovara da regularni deo sezone završi na četvrtom mestu, kako bi „večiti“ derbi igrao protiv Crvene zvezde na svom terenu, Milošević je rekao „da apsolutno ne odgovara“ da crno-beli izgube od Vojvodine i potencijalno budu četvrti.

Trener Partizana rekao je da je posle utakmice sa Čukaričkim stručni štab stekao bolji uvid u mogućnosti ekipe, kao i da će „prvi udar“, odnosno tranzicioni period nositi „stariji i iskusniji igrači“, jer je atmosfera veoma teška za razvoj mladih igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter