3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Macva v Crvena Zvezda Zvezdan Terzic (L) and Mitar Mrkela Sabac, 28.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UPOZORENJE FIFA NIJE URODILO PLODOM: Crvena zvezda zbog milionskog iznosa mora na sud!

Objavljeno: 05.04.19 u 10:57

Preko dva meseca pored upozorenja FIFA, crveno-beli nisu dobili 1,5 miliona evra, koliko im još pripada za napadača, pa će svoja prava pokušati da ostvare pred sportskim sudom.

Dovode skupe „zvezde“, plaćaju milione evra za obeštećenje i plate pojedinih stranaca i kada se čini da je sklopljen dobar posao onda pojedini klubovi kasne sa isplatama rata. Kako saznaje HotSport Al Itihad pored upozorenja od strane FIFA kasni više od dva meseca da izmiri obaveze prema Crvenoj zvezdi, a u pitanju je isplata poslednje rate za Aleksandra Pesića, koja je trebala da bude na kontu kluba iz „Ljutice Bogdana“ početkom februara.

FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su pokušavali kratkim prolongiranjem da završe posao, ali su onda uputili prigovor organima FIFA i čitav slučaj treba da bude okončan zabranom transfera, dok ne isplate preostalih 1,5 miliona evra.

Na ovu sumu čelnici lidera su računali kao sigurnu za budžet do juna, a postoje indicije da će Al Itihad posle poslednjeg upozorenja iz Ciriha konačno se smilovati i „odrešiti kesu“. Pešić je posle kratke epizode u januaru napustio Saudijsku Arabiju i na dve godine je pozajmljen ekipi u Južnoj Koreji pošto je doveden drugi Srbin. Aleksandar Prijovic.

Zvezda je imala nedavno i unosan posao sa Al Hilalom, kome je prodala Miloša Degeneka reprezentativca Australije.

HotSport možete da pratite i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

3 Komentara

  1. Obzirom kakkav dreš ste im uvalili treba još i da im doplatite..By the way,pogledajte učinak Tavambe sa vašim „najboljim strelecem lige“..

    0
    0
    Odgovori
    • Иначе, најбољи стрелац СЛС-а за сезону 2016/17, Урош Ђурђевић блиста у Барселони? Ено га, први је стрелац Лиге Шампиона?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter