0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MIJATOVIĆ AKTIVIRAO BOMBU: Bejl pati u Realu, vrhunski igrači stižu u Madrid!

Objavljeno: 04.04.19 u 19:45

Veliko ime jugoslovenskog fudbala i bivši sportski direktor Reala iz Madrida Predrag Mijatović najavljuje promene u ‘kraljevskom klubu’. 
Ne postoji niko sa ovih prostora ko bolje poznaje situaciju u Realu i ko je kvalifikovaniji da o njoj priča od Predraga Mijatovića nekadašnjeg sportskog direktora Reala. U razgovoru za špansku Marku govorio je o padu forme Gereta Bejla i potrebnim promenama u Realu. 

– Nisam siguran da Bejl može puno da ponudi Realu. Mnogo pati i osećam da se još nije navikao na život u Španiji, rekao je Mijatović. 

Dolaskom Zidana licitira se imenima koja bi mogla da pojačaju Real, a dva najzvučnija su Kilijan Mbape i Eden Azar. Florentino Perez je u izjavi medijima najavio da će Zidan na raspolaganju imati pola milijarde evra za pojačanja i pravljenje tima po svojoj volji, te je izvesno da novac za obeštećenje ima na raspolaganju. 

-Znam da bi navijači voleli da vide Mbapea u Realu. Verujem da može da se napravi transfer, ali mislim da to neće biti moguće ovog leta. Iz iskustva oko transfera Ronalda znam da na tome mora da se  radi više meseci, poručio je Mijatović

Foto: Starsport

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter