0
Evropske lige

FOTO: Twitter, footballitalia

HRVAT NEMA BRIGE: Juventus zadovoljan partijama Mandžukića…

Objavljeno: 04.04.19 u 19:01

Hrvatski napadač ovog leta neće imati brigu kada je reč gde će nastupati sledeće sezone, ‘blindirao’ se do 2021. godine.

Mario Mandžukić je produžio ugovor sa Juventusom. On će po novom dogovoru u Torinu ostati do leta 2021. godine. Hrvat će u ‘gradu Fijata’ zarađivati 5,5 miliona evra po sezoni.

Nekadašnji napadač zagrebačkog Dinama odigrao je ove godine 22 utakmice za ‘staru damu’, a golove je postizao protiv najvećih rivala u Seriji A Rome, Intera, Napolija i Lacija. Ipak, ove 2019. godine još uvek nije zatresao mrežu.

Mandzukić je u Juventus stigao 2015. godine iz Atetiko Madrida, a tokom karijere igrao je još za Bajern, Volfzburg, Dinamo iz Zagreba, Marsoniju i Zagreb.

Sa 33 gola drugi je strelac u istoriji reprezentacije Hrvatske, iza Davora Šukera (45), od koje se oprostio posle srebrne medalje na Mundijalu u Rusiji gde je tri puta bio strelac – protiv Engleske u polufinalu (2:1) i Francuske u finalu (2:4).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter