Ove sedmice crveno-beli će odigrati dva duela u domaćem šampionatu.

Preskočili su sudar sa Mačvom, zbog dva odigrana meča u dresu ‘sokolova’, a sutra se očekuju u postavi za poslednje gostovanje pred plej-of.


Bili su u subotu Mirko Ivanić i Filip Stojković na poštedi i preskočili su sudar sa Macvom, a kako saznaje HotSport tandem reprezentativaca Crne Gore sutra bi trebalo da bude u najboljem sastavu Crvene zvezde. Lider poslednje gostovanje pred plej-of ima protiv Bačke i posle današnjeg treninga ekipa odlazi u karantin. Dva standrdna igača su protekle nedelje za samo tri dana odradila dva meča u dresu ‘sokolova’ tako da trener Vladan Milojević nije želeo ništa da reskira. Ostaje da šef odluči da li sledi pauza za Milana Gajića, koji je odigrao sve mečeve u drugom delu sezone ili je Milanu Rodiću potrebno još vremena da uđe u pravi takmičarski ritam.

Očekuje se nove rotacije u timu, pošto za vikend sledi okršaj sa Proleterom na stadionu ‘Rajko Mitić’ i moguće je da zajedno priliku dobiju pojačanja iz Napretka Miloš Vulić i Aleksa Vukanović, koji su do sada upisali po nekoliko nastupa računajuci i megdan u Kupu Srbije protiv Radnika iz Surdulice.