0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADOVAN KRIVOKAPIĆ: Želimo da nastavimo sa pobedama, konačno smo počeli da verujemo u sebe

Objavljeno: 02.04.19 u 12:16

U pretposlednjem kolu regularnog dela prvenstva fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Radnika u Surdulici.

Radnik ima dva boda više od Vojvodine u ovom momentu i nalazi se na osmom mestu na tabeli, poslednjem koje vodi u plej-of, što je cilj od kojeg još uvek nisu odustali ni crveno-beli, pa je jasno da ‘staroj dami’ sutra praktično jedino pobeda otvara vrata plasmana među osam najboljih timova u prvenstvu.

Posle prethodne utakmice protiv Dinama, ekipa Vojvodine je ostala u Leskovcu, gde se pripremala za predstojeći duel protiv Radnika, a prema rečima šefa stručnog štaba Radovana Krivokapića, u Vošinom taboru veruju da mogu do osvajanja nova tri boda.

– Svakako da očekujemo još jedan trijumf. Na utakmici protiv Dinama, uspeli smo da prekinemo negativnu seriju koju smo imali, pa sada želimo da u istom ritmu nastavimo i protiv Radnika i da koliko-toliko uspešno privedemo kraju ovaj regularni deo sezone. Posle meča protiv Dinama, komentarisali smo kako radost nakon postignutih golova odavno nije viđena kod naših igrača i upravo ta energija je ono što me najviše raduje, jer su igrači konačno počeli da veruju u sebe i u ono što radimo, izjavio je Krivokapić.

Zbog žutih kartona, za Vojvodinu protiv Radnika neće moći da nastupe Vuk Mitošević, Damjan Gojkov i Milan Đurić, te su iz tog razloga u Leskovac naknadno doputovali omladinci Mirko Topić i Dobrica Tegeltija, koji su se priključili prvotimcima i konkurisaće za mesto u timu.

Utakmica između Radnika i Vojvodine u Surdulici igra se sutra sa početkom u 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter