0
Evropske lige

RADNO U JUNAJTEDU: Erera i Pogba ‘out’, stiže Varan?

Objavljeno: 01.04.19 u 20:04

Ander Erera i Pol Pogba bi mogli da ovog leta napuste Old Traford, dok ekipa iz Mančestera želi da u svoje redove dovede fudbalera Real Madrida.

Već neko vreme traje priča o prelasku Pola Pogbe u Real Madrid. Mino Rajola je pre nekoliko dana navodno boravio u Madridu gde je dogovarao uslove, u međuvremenu je objavljeno da je Francuz odbio da produži ugovor sa „crvenim đavolima“, pa je, uprkos tvrdnjama Ole Gunara Solskjera da je sve OK i da je Pogba srećan, jasno da se nešto „krčka“.

A u suprotnom smeru bi mogao da krene Rafael Varan. Zidan će gotovo sigurno pokušati da zaradi na 25-godišnjem defanzivcu, Junajted ga traži već neko vreme, pa nije isključeno ni da saigrači iz redova reprezentacije Francuske samo zamene klubove, uz određenu doplatu Reala u kasu Junajteda.

A na putu da napusti Mančester je i Ander Erera. Njemu ugovor ističe na kraju sezone, Dejli rekord piše da je šansa da će ga produžiti minimalna, a naredna stanica bi trebalo da bude Pari Sen Žermen.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter