4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UZ POMOĆ DRŽAVE: Partizan uspeo da dobije evropsku licencu!

Objavljeno: 29.03.19 u 17:56

Jedan veliki posao završen je u Humskoj, a brinuo je mnoge prethodnih dana.

Dva dana pred monitoring UEFA, zakazan za 31. mart, Partizan je uspeo da pronađe način, ali i sredstva kako bi zaslužio poverenje Evropske kuće fudbala da i sledeće sezone igra u Evropi.

Naravno, sada je na Savi Miloševiću i ekipi da to izbore kroz Superligu ili Kup Srbije, jer ni to nije sasvim sigurno pred finiš sezone.

Partizan je dobio pomoć države, tačnije, u pravom momentu je obnovljeno sponzorstvo sa Telekomom, čime su rešene sve sporne tačke, kao i izmireni svi dugovi, te u Humskoj sada veruju da nema razloga za strah pred dolazak emisara UEFA.

Međutim, i ova jurnjava za licencom uz finansijske poteškoće i izostanke velikih transfera na koje je klub navikao poslednjih godina, ukazuju na tešku situaciju u crno-belom klubu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. KAKO DRZAVA NIJE POMOGLA ZVEZDI ZA LICENCU,SADA PONOVO PISITE DA JE ZVEZDA DRZAVNI PROJEKAT IZGLEDA DOK JE GLUPE SRBIJE BITI CE TITOVI PARTIZANA…. OZNA….SADA CE PARTIZANI DA OSVOJE EVROPU,, POGURATI CE IH TA POMOC MORAJU DA SE OSECAJU DUZNI I JADNI PREMA DRZAVI SRBIJI,HE,HE,HE NASMIJA ME OVA VEST…

    0
    0
    Odgovori
    • jok nije a odjednom sa 62 miliona duga došli skoro na nula miliona pa to samo ima uzvezdistanu.ahahahha vidim srbija živi bogovski odkad je zvezdistan ovjaja sve redom nema sitorinje nema gladne djece.svima plaće preko 500 evra.ovo samo na balkanu ima. pa ako što onda neda država privatizaciju ?aaaaaaaaa markane jel znaš zašto kako bi prali prljave pare nego preko klubova, e moj maarko bitno da vi živite ko bubreg u loju nema sirotinje,gladnih djeca se lječe preko zdravstva farme,parovi itd smsovima itd.otvori oči pa onda piši

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter