0
Evropske lige

JOVIĆ ŽELI BARSU ALI NE PO SVAKU CENU: Evo u gde je zapelo u pregovorima sa španskim velikanom!

Objavljeno: 29.03.19 u 11:20

Već dugo se navodi da je Barselona glavni kandidat za dovođenje Luke Jovića, a ipak, pre Katalonaca stigle su dve zvanične ponude na adresu Ajntrahta! 

Iako su ga Katalonci već 16 puta gledali uživo i na njih je ostavio odličan utisak, a to su bezbroj puta preneli mediji u Španiji i Nemačkoj. Još uvek izgleda da je zvanični dogovor dve strane daleko. 

Po navodima španskog ‘Mundo Deportiva‘ iz današnjeg ugla ne deluje toliko izvesno da će Jović obući dres Katalonaca. Iako su oni spremni da plate obeštećenje od 60 miliona evra i daju mu petogodišnji ugovor. 

Jović želi da dođe u Barselonu, ali ne po svaku cenu. Hoće da se o svakom detalju konsultuje sa menadžerom, navodi se u tekstu španskog medija. 

Joviću su ponuđeni i bonusi, ali se navodi da on nije zadovoljan uslovima, odnosno želi veću platu na „Nou Kampu“.

Njemu su ponuđeni i određeni bonusi, ali se u tekstu navodi da nije zadovoljan finansijskim uslovima koje su mu ponudili u klubu sa ‘Kamp Nou’. 

Podsetimo, zvaničnu ponudu za talentovanog  reprezentativca Srbije Luku Jovića poslao je Inter, a potom i Bajern. Bavarci su isplivali na površinu kao glavni kandidat za dovođenje Jovića jer je Srbin sa trenerom Nikom Kovačem već sarađivao u Ajntrahtu, te se nadaju da će to biti dovoljan adut, da ga privole na potpis. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter