Kapiten reprezentacije Engleske i zvezda Totenhema je izrazila krajnje neobičnu želju.

Reči Harija Kejna preneo je američki ’ESPN’ i one su zabavile, ali i iznenadile mnoge ljubitelje kako ’evropskog’, tako i američkog fudbala.


Udarna igla Totenhema i kapiten reprezentacije Engleske, Hari Kejn, mogao bi da se ubudućnosti oproba i u američkom fudbalu.

Kako prenosi ESPN, on je istakao da bi, kao veliki navijač Nju Ingland Patriotsa, voleo da istrči na jedan od terena za NFL i nađe se u ulozi igrača.

– Želja za igranjem u NFL je velika. To je nešto u čemu želim da se oprobam u narednih 10, 12 godina – rekao je Kejn.

– Ako ste sportista i igrate u Premijer ligi, na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a zatim igrate i u NFL šampionatu, da li će vas smatrati jednim od najvećih sportista ikada? – pita se Kejn.

Napadač Totenhema je veliki navijač Nju Ingland Petriotsa i nedavno je u Atlanti imao priliku da upozna najboljeg igrača svih vremena, Toma Brejdija.

– Slični smo po tome što su svi sumnjali u nas, kada smo bili deca. Nije mnogo ljudi verovalo u to da će postati to što jeste – jedan od najboljih u istoriji NFL.

Na kraju je ipak dao obećanje da neće ostati samo na pukoj želji i ’praznim rečima’.

– Za sada sam fokusiran samo na fudbal, ali ću se za desetak godina potpuno okrenuti američkom fudbalu – poručio je Hari Kejn.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.