1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELA ‘BOLNICA’: Marin se oporavio, ali neće na Mačvu! Neće ni bek…

Objavljeno: 29.03.19 u 00:05

Posle 14 dana pauze zbog reprezentativnih obaveza vraćamo se domaćem klupskom fudbalu, a Crvena zvezda će na teren u subotu od 19 časova.

Rival je šabačka Mačva, jedan od timova na koje trener Vladan Milojević ‘gleda kao na dužnike’ zbog prošlogodišnjeg poraza posle penala u četvrtfinalu Kupa Srbije. Crvena zvezda je apsolutni favorit i sve sem osvajanja tri boda bilo bi veliko iznenađenje. Čini se da je mnogo veće pitanje od onog ko će u subotu pobediti vezano za sastav crveno-belih.

Marko Marin se oporavio od povrede zadnje lože zadobijene protiv Zemuna, ali kako je HotSport to već najavio on neće na teren protiv Mačve. Prosto, stručni štab ne želi da rizikuje sa kreativnim plejmejkerom i verovatno će pokušati da ga sačuva za plej-of Superlige Srbije i polufinale Kupa Srbije.

Takođe, u timu neće biti Marka Gobeljića koji vuče povredu još od priprema u Antaliji, a koju je obnovio posle derbija sa Partizanom u prijateljskoj utakmici sa IMT-eom. Tu je kraj problema za Crvenu zvezdu kada je reč o povredama.

Ono što svakako može da raduje Vladana Milojevića jeste povratak dva igrača. Kako je HotSport već pisao na poziciju levog beka vraća se Milan Rodić, a posle povrede mišića u Lučanima fit je napadač Ričmond Boaći. Nije isključeno da napadač iz Gane bude u startnih 11 zajedno sa Pavkovom, što znači da postoji mogućnost da Crvena zvezda zaigra u formaciji 4-4-2.

Crvena zvezda će sutra odraditi poslednji trening pred utakmicu sa Mačvom u subotu od 19 časova posle kog će trener Vladan Milojević doneti konačnu odluku kojih će se 11 momaka boriti za nova tri boda i nastavak rekordne serije nepobedivosti…

0
0

1 Komentara

  1. Nije čudno što Zvezda nema igru, jer na silu moraju da igraju “kapitalci” mezimci raznih menadžera koji u stvari diktiraju kada i koliko će neko od “kapitalaca” da igra. Menadžeri zajedno sa interesnom grupom koja vodi Zvezdu, odlučuju i doziraju minutažu za svakog “kapitalca”. Da nije tako valjda ni jedna budala ne bi u timu držala drugorazredne afričke “kapitalce” koji koji nemaju blage veze s ozbiljnim fudbalom, što su i dokazali svojim katastrofalnim igrama u grupnoj fazi LŠ, gde su stvarali razliku ali u lošoj igri! Kao nagrada, takvi “kapitalci” imaju rezervisano mesto u timu, i zauzimaju mesta našim mladim igračima kao Joveljiću, Nikoliću, Stanojevu, Erakoviću! Samo treba biti dovoljno priseban i pokušati shvatiti da Joveljić, reprezentativac Srbije U-21, ne može dobiti šansu u prvom timu zbog onog rezerviste iz kineske lige! Ovo je ludilo! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter