1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA MILOJEVIĆA: Nakon Marina još jedan igrač se potpuno oporavio i biće ‘pojačanje’ u nastavku!

Objavljeno: 28.03.19 u 11:17

Juče je objavljeno da je nekadašnji nemački reprezentativac potpuno spreman, a danas dolaze nove lepe vesti za navijače kluba iz Ljutice Bogdana.

Biće potrebno vremena da se uđe u takmičarski ritam i dobar je test sa Mačvom, a odmor sledi za reprezentativca Crne Gore

Imao je peh Milan Rodić na poslednjem test meču u Antaliji početkom februara, a posle skoro dva meseca pauze defanzivac se vraća u najbolji tim Crvene zvezde. Radio je Rodić pod posebnim režimom i procena je kako saznaje HotSport da dobije priliku od starta subotnjeg meča sa Mačvom. Ovo će biti dobar test za levog beka i njegov ‘debi’ u 2019. godini za crveno-bele u zvaničnoj utakmici.

Zbog povrede Rodić je preskočio i nastupe za selekciju Srbije sa Nemačkom i Portugalom, a svakako da mu je jedan od ciljeva da se vrati u ekipu selektora Mladena Krstajića posle dobrih partija u Ligi nacija. Povratkom defanzivca u tim doneće promene i očekuje se da sledi mali odmor za Filipa Stojkovića. Bek je odradio dva meča za samo tri dana u dresu Crne Gore, pa nema potrebe da se forsira pošto je spreman Milan Gajić nakom povratka iz Portugala.

0
0

1 Komentara

  1. Malo morgen! Rodić i Gajić mogu samo da izvlače šibice ko će od njih dvoje da igra u subotu, jer druga pozicija je rezervisana za brzog ol-raund igrača Stojkovića koji može da igra i desnog i levog beka a po potrebi čak i štopera, onako robustan i skočan (ali samo kod “trenera godine”)! Ostalo je u sećanju kako je ovaj novopečeni “Crnogorac”, iz Ćupriju, igrao u dresu Montenegra protiv Engleske u Podgorici! Dovoljno je samo da pođete na sajt engleskog portala: http://www.livescore.com i da za “March 25”, pod “Euro Qualification: Group A”, za utakmicu “Montenegro-England” pročitate “Commentary” i “Line-ups”, i sve će vam biti jasno kako je igrao nezamenljivi lični ljubimac “trenera godine”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter