1
Evropske lige

OPET PREOKRET: Novi klub u trci za Jovićem, menja Ajntraht, ali ostaje u Nemačkoj!?

Objavljeno: 27.03.19 u 22:11

Luka Jović ima sve više ‘udvarača’ a pitanje je kojem će na leto reći da. 

Nakon što je iz Italije stigla ponuda od Intera od 56 miliona, bilo je jasno da ga Ajntraht neće pusttiti nakon prve ponude, već da će iskusno čekati svoju priliku da dodatno zarade. Luka Jović nastupa kao pozajmljeni fudbaler Benfike, a Ajntraht će otkupiti njegov ugovor za šest miliona i 20 posto od transfera. 

Pre samo nekoliko dana javnost je našeg fudbalera videla u Barseloni, onda se umešao Juventus, a ipak, prvu ponudu dao je Inter. Američki ESPN navodi da bi i jedan klub iz Nemačke mogao da umeša prste i pokvari posao Barseloni. 

Bajern je danas realizovao najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Lukas Ernandez je plaćen 80 miliona evra.Ukoliko je verovati natpisima američkih medija Bajern će pristupiti ozbiljnoj rekonstrukciji svog tima, a naredna meta mogao bi da bude upravo Luka Jović. Bavarci imaju i skriveni adut u vidu Nika Kovača, upravo je on doveo Luku u Ajntraht i na neki način lansirao njegovu karijeru u orbitu. 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter