Uveliko se radi na transferima u Ljutice Bogdana.

Pored ponude i dozvole Bordoa napadač je odlučio da ne menja klub već se posle epizode u crveno-belom na kraju sezobe vraća u Francusku.


Preostala dva meseca do kraja sezone Džonotan Kafu će ostati u Beogradu kao član Crvene zvezde bez obzira što nije u planu trenera Vladana Milojevića. Kako saznaje HotSport Brazilac je odbio da se preseli u Japan i da do Nove godine brani boje Kašime. Upućena je ponuda ‘karioki’ za osam meseci što je posle premišljanja od nekoliko dana odbio i taj klub uveliko traži alternativu pošto ima vremena do 29. marta kada se završava prelazni rok. Nešto ranije, u januaru mesecu je napadač odbio da se preseli i u Astanu, a u oba slučaja ima je ‘zeleno svetlo’ Bordo sa kojim je pod ugovorom do juna 2021. godine.

FOTO: STARSPORT

Kafu gotovo sigurno više neće biti na sceni pred navijačima šampiona Srbije u trci za dva trofeja, ali je definitivno prelomio da ostane do isteka pozajmice. Finansijski ništa ne gubi, ali je fudbalski ‘zaboravljen’ posle sjajnih partija koje je nizo godinama u dresu Ludogoreca. Na kraju Brazilac je u tri takmičenja za Crvenu zvezdu upisao devet mečeva i postigao dva pogotka, a na terenu je jesenas proveo ukupno 495 minuta.

Zaprateti nejbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!