6
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Cukaricki from left Branko Jovicic Filip Stojkovic Vujadin Savic Aleksa Terzic Marko Gobeljic Dejan Joveljic Veljko Simic Slavoljub Srnic Dejan Meleg Beograd, 25.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

U SUSRET LETNJEM PRELAZNOM ROKU: Zvezdu sitnice dele od prvog transfera!

Objavljeno: 24.03.19 u 10:12

Klubu za mladog defanzivca treba da pripadne 1,7 miliona evra i staviće potpis na četvorogodišnji ugovor sa članom „kalča“.

Pre malo više od dve nedelje najavljeno je sklapanje posla između Crvene zvezde i Fiorentine za Aleksu Terzića (20) i posle Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića iz Partizana „ljubčasti“ ovog puta pazariće u „Ljutice Bogdana“.

Kako saznaje HotSport ugovor je skockan i samo su ostale sitnice, a od ovog posla crveno-belima treba da pripadne 1,7 miliona evra. Čitav posao odrađuje poznati italijanski menadžer Serđo Berti sa ljudima iz klubova. Ostaje i da levi bek stavi potpis na ugovor od četiri godine, a posle selidbe u ekipu iz „kalča“ od juna sledi verovatno pozajmica na kaljenje u Seriju B.

FOTO: STARSPORT

Mnoge je iznenadila odluka rukovodstva šampiona, a otkrivamo da je ovakav potez „iznuđen“ i zbog činjenice da se nije postigao dogovor sa defanzivcem da se produži ugovor, koji je isticao 31. decembra. Terzić je poslat na pozajmicu u filijalu Graficar, a za najbolji tim upisao je samo tri meča i nova stanica za par meseci je Italija.

HotSport možete pratiti i na Instagramu. Hvala na poverenju!

0
0

6 Komentara

  1. On je prodat da bi interesna grupa stavila pare u dzep.razlog je sasvim prost i jasan.zasto da ga ostave pa da ga prodaju oni koji ce doci posle njih?prodace i oca rodjenog samo da strpaju oare u dzep.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je paradoks života! Terzić je jedan od najtalentovanijih levih bekova u Evropi! Zvezda je ispala iz LŠ i ne igra proleće u Evropi (ništa novo!), a “trener godine” ga šalje u Grafičar, u treću ligu na “kaljenje”, a nedoraslog i sporog desnog beka Stojkovića stavlja da igra levog beka, umesto da šansu celo proleće pruži mladom Terziću, jer smo ionako operisani od Evrope! Kako Zvezda može ići napred sa ovakvim glupostima koje pravi “trener godine”?! I onda se neko čudi zašto Terzić nije hteo da produži ugovor! Nije lud da produži ugovor, pa da ga šalju na večite pozajmice u Grafičar. Terzić je inteligentan momak i naučio se na greškama drugih, kao Dejana Joveljića, Veljka Nikolića i Juga Stanojeva! Bravo Aleksa, beži glavom bez obzira iz Zvezde jer će ti “trener godine” upropastiti karijeru!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zbog prodaje mladog Terzića, za koga svi znamo kakav je potencijal, treba zabraniti rad u fudbalu, u narednih 99 godina u Srbijii, onom veleumu iz intetesne grupe C.Zvezda, koji je doneo ovako sramnu odluku! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
    • Neka ga prodaju, ja sam za prodaju, pošto em nude bolju cenu, i moći će bolje da napreduje u Italiji nego kod nas i pritom imamo bolje igrače od njega! Milion ipo je odlična cena!

      0
      0
      Odgovori
    • Pročitaj vest do kraja. Dečko nije hteo da produži ugovor. Do kraja godine bi otišao za dž. Ovo je ok, na žalost….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter