2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA GLEDA NA SAT: Partizan pokušava reprogramom da reši evropsku licencu, evo ko ima najveća potraživanja…

Objavljeno: 23.03.19 u 09:50

Sav posao bi trebalo da bude završen do 31. marta i slanja izveštaja u UEFA, a najveća potraživanja imaju dva možda i najiskusnija igrača.

Krenuolo je finiširanje posla za dobijanje evropske licence u Partizanu, pa su prvo pojedini treneri iz mlađih kategorija stavili paraf na reprogram dugova, a zatim igrači koji su na pozajmici u filijali Teleoptiku. Prva misija je završena, a dolazi završni deo za koji po priči rukovodstva potrebno 2,5 miliona evra kako bi izveštaj iz UEFA dobio „zeleno svetlo“.

Kriterijumi su poznati, posebno zbog činjenice da su crno-beli od prošle godine pod posebnom lupom poslovanja od strane UEFA. Ipak, u Humskoj očekuju povoljan rasplet i razgovori su već obavljeni sa Sašom Ilićem i Zoranom Tošićem. Kapiten i najiskusniji prvotimac imaju najveća potraživanja i postoje predlozi za rešenje uplatom određenog dela novca i ostatak da se podeli u rate od leta, kada se očekuje prodaja nekog igrača. Izgleda da se čekaju zvančne ponude za Strahinju Pavlovića za koga je interesovanje pokazao Juventus, a mladi defanzivac bi ostao u klubu do leta 2020. godine. Kako saznaje HotSport, ponovo su aktuelni pozivi za Rikarda Gomeša, koji ima obaveze u selekciji Zelenortskih ostrva.

Pojedinci koji imaju obaveze u nacionalnim selekcijama potpis na odlaganje isplate dugova staviće po povratku u Beograd, a konačan izveštaj trebalo bi da je u Nionu do 31. marta.

0
0

2 Komentara

  1. Шта ради управа. Павловића који је благо и за 2-3 год би могао продајом да купи Партизан, он ће се продати за пр стотина. И Гомеш, који једини игра у нападу и зна погодити гол, и њега ће продати. Браво управо. А онда доведите перспективног задњег везног од 37 година да појачамо везни ред. И пбавезно нек то буде нека бомба

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter