Fudbalski klub Partizan ne pamti kada je bio u ovakvoj krizi ne samo rezultata, a evo šta je o svemu rekao legendarni Predrag Mijatović.

Volela ga je prvo podgorička publika, a onda je postao ljubimac navijača Partizana. U Valensiji je kasnije bilo nemilosrdan, a u Realu iz Madrida je stekao nebesku slavu. Danas je Predrag Mijatović svedok teškog stanja u njemu voljenom Partizanu.


– Znate da sam veliki partizanovac i žao mi je što je Partizan u takvoj situaciji, prvenstveno rezultatskoj. O drugim stvarima malo znam, pa mogu malo i da komentarišem. Odnosno nimalo. Nadam se da će sezona biti završena na najbolji način i da će se sledeće sezone napraviti jedan dobar sportski projekat, koji će Partizanu kao velikom i najvećem klubu na Balkanu, bar za mene, doneti bolju sezonu od ove – rekao je legendarni Predrag Mijatović za ‘Kurir’.

On je istakao da savetom uvek može da pomogne, ali da se direktno angažuje oko Partizana teško, jer je životom vezan za Španiju.

– Stalno se provlači to pitanje, ali ja sam nekoliko puta rekao da je moj život u ovom trenutku vezan za Španiju i da je teško, maltene nemoguće, da mogu konkretno da pomognem. Ljudi u Partizanu znaju da mogu da računaju na mene kada se radi o nekim savetima, međutim, direktna odgovornost i moj dolazak na neku funkciju kada je Partizan u pitanju u ovom trenutku je isključen.

Da stvar po Predraga Mijatovića bude teža ni situacija u Realu iz Madrida nije bolja.

– Sportska situacija u Partizanu i Madridu je slična ove sezone i mnogo mi je žao zbog toga. Nerviram se i zbog jednih i zbog drugih. Nadam se da će dolaskom Zidana neke stvari doći na svoje mesto, mada je tamo, mogao bih reći, u toku smena generacija. Teško će se ponoviti generacija koja je u poslednjih nekoliko godina postigla sve te uspehe. Navijači su navikli da Real svake godine osvaja Ligu šampiona, ali došla je sezona kada neke stvari nisu kako treba – zaključio je u intervjuu za ‘Kurir’, Predrag Mijatović.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT.RS