Fudbaleri Radničkog i Dinama iz Vranja iskoristili su reprezentativnu pauzu da odigraju novu prijateljsku proveru.
Trener Radničkog Nenad Lalatović priliku je dao igračima sa manjom minutažom dok je Dinamo igrao u punom sastavu. Radnički je slavio sa 2:1, golove za Nišlije postigao je Nikola Čumić, a za Dinamo se u strelce upisao Marko Đurišić

Tokom prvih 15. minuta i početnog ispitivanja snaga nije bilo mnogo uzbuđenja. Nekoliko neposredni šansi u tom periodu, a nakon šanse u 21. minutu Dinamo je poveo. Slobodan udarac za Vranjance izveo je Marko Đurišić, lopta je ušla u donji levi ugao gola Milorada Kojića


U nastavku meča inicijativu je preuzeo Radnički, viđeno je nekoliko udaraca, prvo je Petar Petrović raspalio po lopti, a potom i Slađan Nikodijević u 41. oba puta nije bilo opasnosti po gol gostiju. Više u želji da ispuca loptu i spreči kontru Radničkog Miloš Ožegović je šutirao sa pola terena, ali je pogodio prečku. Na poluvremenu 0:1. 

U drugom poluvremenu dosta angažovanije zaigrali su domaći fudbaleri. Ušli su u igru Petar Krstić i Filip Stanković, a izašli Slađan Nikodijević i Marko Petrović. U 11. minutu nastavka Šutirao je Aleksandar Kostić, a njegov udarac iskosa, završio je iznad prečke. Igrao se 62. minut Radničkom je pripretio Suraka, a udarac napadača gostiju prošao je iznad prečke. Tri minuta kasnije, šutirao je Nikola Čumić, odlično reagovao Perić, a na odbijenu loptu naleteo je Riota Noma, dok je golman gostiju još jednom bio na visini zadatka.

U tri minuta Čumić je rešio pitanje pobednika. Izjednačio je u 79. minutu presingom je omeo poslednjeg igrača odbrane gostiju, a on slabom povratnom loptom omogućio Čumiću da izjednači. Tri minuta kasnije Stanković je izveo prekid, poslao loptu na bok, Kostiću, koji je ušao u prostor i centaršutom po zemlji pronašao Čumića koji je rutinski akciju priveo kraju i doneo pobedu domaćem sastavu. 

Stadion: Čair
Sudija: Mitar Klikovac
Strelci: Čumić 79′, 82′ – Đurišić 21
Radnički Niš: Kojić, Živković, Stanković N, Petrović M, Jovanović, Noma, Kostić, Petrović P, Ristić, Čumić, NIkodijević (igrali su još: Ilić, Krstić P, Stanković F)
Dinamo Vranje: Perić, Nedeljković, Pavišić, Stevanović, Samuel, Ožegović, Đurišić, Matzuskas, Poporvić, Suraka, Gašić (igrali su još: Lakić, Antić, Ilić, Vukalović, Sejdo Bokar, Bejon Džaemin, Spasić, Karapandžić, Veškovac)