0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JIRKA: Neverovatan je osećaj igrati pred Delijama

Objavljeno: 23.03.19 u 21:52

Šef stručnog štaba Vladan Milojević i dalje ne može da računa na reprezentativce koji imaju obaveze u nacionalnim timovima. Među adutima koji se trenutno spremaju za predstojeći susret sa Mačvom (30. mart) je i Erik Jirka, koji se odlično uklopio otkako je zimus stigao na Marakanu iz Trnave.

– Pauza je prijala saigračima da se odmore, ali za mene nema pauze. Svaki dan hoću maksimalno da iskoristim da napredujem. Svi treniramo dobro, momci su me sjajno prihvatili, pomažu mi za sve što mi treba i uživam u crveno-beloj porodici – poručio je Jirka.

Slovački krilni napadač rođen 1997. godine odlično radi i nameće se na treninzima.

– Imamo fenomenalan stručni štab, a treninzi su uvek zanimljivi. Vodi se računa o brojnim detaljima i zaista sam srećan kako mi protiče ovaj početni period u Zvezdi. Sve je bolje nego što sam mogao da zamislim.

Jirka je debitovao u prolećnoj sezoni i oduševljen je atmosferom na stadionu „Rajko Mitić“.

– Gledao sam snimke atmosfere pre nego što sam došao u Zvezdu, ali je neverovatan osećaj igrati pred Delijama. Dobijamo neverovatnu energiju sa tribina i mnogo je lakše igrati kad su ispunjene tribine. Nadam se da će navijači doći i protiv Mačve, i napraviti ambijent kakav samo oni umeju, pa da zabeležimo novi korak ka tituli. Želim da pomognem koliko god mogu da ostvarimo zacrtane ciljeve – zaključio je Jirka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter