‘Odbačeni’ srpski reprezentativac Luka Milivojević je još jednom izneo ‘prljav veš’, ovog puta u intervjuu za ‘Ekspres’.

I pored mnogih pregovora, čak i u Londonu, Luka Milivojević neće početi kvalifikacije za EURO 2020. godine. Pred početak kvalifikacija ‘orlova’ protiv Portugalije, vezista Kristal Palasa se još jednom osvrnuo na taj sukob sa Mladenom Krstajićem.


– Aktuelni srpski selektor i neki ljudi iz FSS-a su me najviše uvredili i naljutili. Oni su me ubedljivo najviše povredili kao čoveka. Nikad mi se nije desilo da neko izađe u javnost i da tako drsko i bezočno saopšti čiste laži o meni. Da je u pitanju fudbalska priča, ok, to bi bila polemika, ali ovo što su uradili i te kako prelazi granice dobrog ukus – rekao je Milivojević za ‘Ekspers’.

Od njegovog povratka definitivno nema ništa, makar dok je selektor Krstajić.

– Na tu temu sam već sve rekao. Žao mi je što je tako, što se sve ovo dešava, ali protiv sebe ne mogu. Za Srbiju ću, obećavam i ponavljam, igrati kada me pozove, ako me pozove, selektor reprezentacije, uz uslov da to nije ovaj koji danas obavlja dužnost. Sa ovim ljudima posle svega ne mogu da budem u istoj priči – zaključio je Milivojević.

Šteta je već napravljena, a videćemo koliko će se ona odraziti na igru Srbije u ponedeljak od 20:45h u Lisabonu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.