0
Fudbal

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Penala nije bilo, a ni prekršaja

Objavljeno: 22.03.19 u 22:32

Crna Gora je remizirala sa Bugarskom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmicu je obeležio sporan jedanaesterac koji je doneo bod Bugarima.

– Cela utakmica je bila nervozna. Kako zbog važnosti utakmice, tako i zbog činjenice da smo i mi i selekcija Bugarske želeli da ostvarimo pozitivan rezultat na startu kvalifikacija. U Sofiju smo došli sa ciljem da ne izgubimo i ako možemo da pobedimo. U jednom trenutku je bilo izvesno da smo blizu pobede. Iz pozicije u kojoj sam se ja nalazio penala nije bilo, nije bilo ni prekršaja. Rezultat je 1:1, osvojili smo bod, ostvarili cilj zbog koga smo došli u Sofiju i sada idemo dalje, rekao je Tumbaković i dodao:

– Reprezentacija Crne Gore može i mora mnogo bolje. Disciplina i borbenost su bili na željenom nivou, ali ne i kvalitet. Da smo bili malo mirniji u nastavku meča mogli smo da uđemo u mirniju završnicu jer smo imali izgledne situacije koje smo morali da rešimo, ali se to nije desilo. Ovo je prva utakmica, naboj je bio izuzetno veliki na obe strane. Kako vreme bude odmicalo, polako će se definisati i kvalitet. Da li smo osvojili bod ili izgubili dva? Na osnovu svega viđenog, rekao bih da smo izgubili dva boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter