8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ŠOK, BURA SE NASTAVLJA: Još jedan reprezentativac odbio da igra dok je selektor Mladen Krstajić!

Objavljeno: 21.03.19 u 22:45

Nakon Matije Nastasića i Luke Milivojevića, ‘ne’ reprezentaciji Srbije je bez dlake na jeziku rekao i levi bek Anderlehta.

Povredama Aleksandra Kolarova i Filipa Kostića, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je pozvao Milana Gajića i Filipa Mladenovića, ali je umesto poslednjeg, u Lisabonu trebalo ‘orlovima’ da se pridruži Ivan Obradović.

Međutim, on je taj poziv odbio, a šta se zapravo desilo bivši as Partizana otkrio je za ‘Alo’.

– Istina je, dobio sam poziv da se priključim reprezentaciji uoči meča protiv Portugala. Prvo su me zvali u sredu uveče, odmah posle remija s Nemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Mladen Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želeo da se odazovem i odbio sam poziv – rekao je Obradović.

Obradović i Krstajić su kratko bili saigrači u Partizanu 2009. godine, ali ga aktuelni selektor Srbije nije vodio na Mondijal u Rusiji prošle godine, što mu levi bek, očigledno, nije zaboravio.

– Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam, ali postoje određene stvari preko kojih ne mogu da pređem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka – poručio je Obradović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

8 Komentara

  1. sve nadmene zvezde za drzavu se igra srcem a ovim nazovi zvezdamama je samo novac u glavi bez obzira ko je selektor bolje sto prije maknite kokezu da vas bog vidi srbi

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi direktori tj funkcioneri FSS su samo u kombinacijama i u lovu za lovu. Svaki od njih ima svog menadzera koji ako hoces da igras za Srbiju mora neki od njih da te vodi kroz karijeru. Drugim recima svi izmedju sebe odlicno znaju ko je ciji igrac i ko zbog koga igra. U mladjim kategorijama je to tek pokolj i zato nam tako i ide u reprezentaciji!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter