4
Fudbal

NEĆE PAMTITI DEBI PO LEPOM: Pavkov posle 24 minuta pocrveneo, čini se prestrogo! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.19 u 22:50

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Nemačkom 1:1 u prijateljskom meču u Volfzburgu, a Milan Pavkov nije imao debi iz snova.

Naime, napadač Crvene zvezde je šansu da debituje u dresu sa nacionalnim grbom dobio u 70. minutu kada je zamenio strelca jedinog gola za nas Luku Jovića. Borio se Milan Pavkov kao lav, nije bio u izglednoj prilici da postigne gol, ali jeste uspeo da skrene pažnju na sebe.

U 94. minutu utakmice gorostasni napadač je imao duel sa Lerojom Saneom, nezgodno je nagazio na stopalo krilnog napadača ‘elfa’, a ovaj se bacio kao da je iz karabina pogođen. Pokušao je posle nogama da udari Pavkova, ovaj mu je odgurnuo noge, a epilog svih dešavanja bio je crveni karton za Srbina od strane sudije Bobija Medena iz Škotske.

Procenite da li je arbitar bio u pravu…

0
0

4 Komentara

  1. Jeste za crveni. Samo ga nagazio…Pa šta… crnac je sve vreme provocirao i nadmeno se ponašao i potcenjivao nas. Branili smo se 89 minuta, šta je mogao drugo?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter