5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZBOG VALJANOG RAZLOGA: Španska ‘Marka’ pisala o Crvenoj zvezdi i dodelila joj nadimak (FOTO)

Objavljeno: 19.03.19 u 00:10

Španci su deo teksta posvetili srpskom šampionu koji se nalazi u impresivnoj seriji.

Kao što smo već pisali, Crvena zvezda je ostala među četiri kluba koji ove sezone nisu doživeli poraz u domaćem šampionatu, a toga se dotakao i renomirani list sa Pirineja, španska ‘Marka’.

Objavljen je tekst upravo posvećen timovima koji nisu doživeli poraz u domaćim okvirima, a sa te liste je prethodnog vikenda otpao Juventus koji je poražen od Đenove.

Preostali su grčki PAOK, slovački Slovan, izraelski Makabi Tel Aviv i Crvena zvezda, koja je od ‘Marke’ dobila tako novi nadimak u tekstu koji je naslovljen sa ‘Nepobedivi’.

– Crvena zvezda je jako blizu osvajanja prvog mesta u regularnoj fazi Super lige drugu sezonu zaredom. Ostalo je tri kola do početka plej-ofa, a izabranici Vladana Milojevića imaju sedam bodova više od Radničkog iz Niša. Crvena zvezda, koja se takmičila u Ligi šampiona sa PSŽ-om, Liverpulom i Napolijem, trenutno ima 24 pobede i tri remija na 27 utakmica – stoji na portalu ‘Marka’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. Вама капитен неће у фотељу, довољно говори колико сте поштен клуб!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma samo još da pobede nekako Partizan (ne mogu ni iz auta, ni kad lopta ne pređe liniju) pa da ih Bog vidi. Dotle, nazad u kućicu!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ja zato je 24 boda razlike a koliko bi prosle sezone jel bi isto a zar ne vidite da vam samo zvezda daje bodove dok drugi nece stvarno ste nezahvalni

      0
      0
      Odgovori
    • pa mi smo vas purgere prolsi derbi ustvari pobedili jedno tri nula samo vas je grobari cokot ubedio da je bilo nereseno sa sramnim kradjama ali ne vredi jehovim svedocima istina i cinjenice

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter