8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan juri trenera – u opciji su ‘večiti’ kandidat i bivši selektor Srbije!

Objavljeno: 19.03.19 u 10:29

Rukovodstvo ima dva kandidata sa kojima su obavljeni preliminarni razgovori, a konačan rasplet se čeka u narednih nekoliko dana.

Poraz od Spartaka iz Subotice je izgleda ‘naterao’ rukovodstvo Partizana da krene u misiju traženja naslednika Zorana Mirkovića, koji je 10. marta podneo ostavku. Ekipu je preuzeo njegov pomoćnik Žarko Lazetić, ali je procenjeno da je potrebno angažovati trenera sa stažom za finiš prvenstva i Kup Srbije.

Kako saznaje HotSport, za sada su na listi dva kandidata i prvi je Ilija Stolica. Talentovani trener je već treci put aktuelan da preuzme kormilo crno-belih, mada pod svojim određenim uslovima, istim kao kada su pre njega ukazana poverenja Miroslavu Đukicu i Zoranu Mirkoviću.

Zemunac ima svoju viziju, stavove i plan od koga retko odustaje i uz sebe želi da ima podršku Saše Ilića kao sportskog direktora. Videćemo da li može da padne konačan dogovor pod tim uslovima…

Na drugom mestu je bivši selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, koji je posle epizode na Tajlandu bez posla i bivšem selektoru Srbije bi dobro došao povratak na domaću scenu i prilika da vodi veliki klub.

Bivši selektor Srbije u mladoj i najboljoj selekciji je godina uspešno predvodio Javor i poznaje takmičenje. Konkurs je u Humskoj otvoren, čeka se pobednik u narednih nekoliko dana, mada je jasno da misija nije ni malo laka za naslednika Zorana Bate Mirkovića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

8 Komentara

  1. Fk Nameštaljki a leči komplexe studijskim pomoći a kao i blentavi kontra komentari ovde, to je samo pokazatelj na kom nivou mozganja su, pišite u svesku kući azbuku manite se komentara niste za to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ако доведу Ћурчића, слободно неку укуцају и остале ексере у сандук и нек нас спусте у земљу. Покојни смо. Још само да се Илиев врати и да знамо да ћемо бити на дну и наредних 30-50 година. Ако преживимо пустошење ВВВ-а

    0
    0
    Odgovori
  3. E. JAKI KANDIDATI. OBOJE
    DA DODJU U PAKET NECE NISTA URADITI. MOZE SAMO ZA OVO PRVENSTVO. ZA
    SLEDECE. SAMO STRANAC ,
    NEMAC ILI HOLANDJANIN.
    DOSTA KURTE I MURTE DA
    PEKU TRENJERSKI ZANAT U
    PARTIZANU. JAKA UPRAVA
    BEZ SASE ILICA I TRENER SA
    ISKUSTVO.

    0
    0
    Odgovori
  4. Budući da ste prvenstvo zamrljali nameštaljkama zvezdi, dajte joj titulu odmah ionako nisu ni za livadski fudbal a kamoli za evropu. Možda bolje da se preimenjuju u FK BRUKA CZ. pozdravčić

    0
    0
    Odgovori
    • Mnogo ti je glup komentar,cak i previse!!!Sano iskazujes svoje komplexe koji su jaaaaako veliki,i trajace jaaaaaako dduuuuugoooo!!!Tacno je,nismo za Evropu gde pobedjujemo jedan Liverpul i nosimo se rame uz rame sa Napolijem…Domaca liga nam nije ravna jer smo tu neprikosnoveni,cak -24…ulazite polako u istoriju posle -32!!!!KOMPLEXI SU NEIZLECIVI!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Мислим да је брука неписменост која је презентована овим коментаром. Свидело се то теби или не, Звезда је ту где јесте АПСОЛУТНО ЗАСЛУЖЕНО!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter