0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

GRMEĆE NA BANJICI: Stiže Novi Pazar, nebesko-plavi preko ‘ljutog rivala’ žele do polufinala!

Objavljeno: 19.03.19 u 20:20

Četvrtfinale Kupa Srbije u futsalu donosi jedan ‘vatreni okršaj’, a očekuje se da na Banjici bude i do hiljadu ljudi.

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u futsalu je želeo da bude tako da se sastanu drugoplasirani tim ‘elitne’ divizije Novi Pazar i pravi hit Druge futsal lige ekipa Banjice. Domaćin je beogradski tim koji će ‘ljutog rivala’ dočekati u sredu od 18.30 u SC ‘Voždovac’ na Banjici. Nema sumnje da će sutra uveče grmeti na Voždovcu, pogotovo ako se zna rivalitet navijača Rada i Novopazaraca, jer upravo pristalice ‘građevinara’ podržavaju mladi futsal tim sa Banjice.

– Kada smo pre dve godine osnovali klub potajno smo se nadali ovakvom spektaklu. Sutra na Banjicu stiže Novi Pazar, ekipa koja je poslednjih godina u vrhu srpskog futsala i koja je lane igrala finale Kupa Srbije. Sutra je velika utakmica za Banjicu i eventualnom pobedom bismo napravili istorijski uspeh. Želimo pobedu kojoj se nada cela Banjica – rekao je sportski direktor kluba Milan Grahovac.

Nema sumnje da nas sutra čeka futsal spektakl, pune tribine hale ‘Voždovac’ na Banjici.

– Naša ekipa igra brz i atraktivan fudbal, ali da bismo pobedili potrebna nam je podrška navijača, zbog toga zovem sve ljubitelje futsala, naše prijatelje i drugare da dođu i budu vetar u leđa četi Slaviše Damjanovića. Juče je igran derbi meč Treće beogradske lige i tribine hale ‘Šumice’ bile su dupke pune. Verujemo da će tako biti sutra i na Banjici, Beograd je grad futsala, on u Srbiji raste iz dana u dan, dođite i uverite se – poručio je Milan Grahovac.

Meč četvrtfinala Kupa Srbije između Banjice i Novog Pazara na programu je sutra od 18.30 u SC ‘Voždovac’ na Banjici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter