5
Domaći fudbal

ČETVRTO ‘NE’: Ilic tražio od uprave ‘zabranjeno voće’, Grobari će ‘poludeti’…

Objavljeno: 19.03.19 u 19:22

Od ostavke Ivice Ilijeva uprava Partizana aktivno traga za njegovim naslednikom. Izgledalo je da su ga pronašli u legendi kluba. Ipak, potraga se nastavlja.

Saša Ilić se u više navrata pominjao kao kandidat za naslednika Ilijeva na mestu sportskog direktora. Ivica Ilijev je prateći Zorana Mirkovića odlučio da napusti klub nakon poraza od Voždovca.

Saša Ilić je pred upravu izneo seriju zahteva, a to su dugoročni plan, autonomiju u radu, adekvatan budžet za nesmetano funkcionisanje sportskog sektora i isplatu dugova aktuelnom igračkom kadru. Te zahteve uprava bi bez mnogo problema mogla da mu ispuni. Sporna tačka u pregovorima bila je želja Ilića da se angažuje nezavisna revizorska kuća koja bi napravila presek stanja i u javnost iznela klupski dug.

Iz uprave su mislili da će nakon četvrtog razgovora ubediti Ilića da popusti, međutim, legenda crno-belih je i četvrti put rekao ne na poziv da sedne u fotelju kluba.

0
0

5 Komentara

  1. Evo ja cu,dovoljna su mi prva tri uslova,ne d anemam peti vec nema potrebe ni za cetvrtim,ako dobro radis sve se resi za godinu dana…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan od retkih grobara koje postujem iako sam zvezdas! Treba cistka kako u savezu tako i svim klubovi osloboditi sport od politike i politicara!

    0
    0
    Odgovori
    • Ja sam zvezdas i mogu ti reci Sale imas velika M..a kad si to od njih trazio tsko i treba na dnu njive se pogadja nedaj da te lopovi i prevaranti obrlate i njihov veciti poltron Pantic i ne daj se

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter