9
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ALEKSANDAR KOLAROV I PARTIZAN: Italijani pišu – crno-beli zovu kapitena reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 19.03.19 u 14:48

Fudbalski klub Partizan nalazi se u velikoj krizi, do kraja šampionata ih očekuje žestoka borba sa Radničkim iz Niša za drugu poziciju, ali iz Italije stiže vest koja će razgaliti navijače.

Naime, Gazeta delo Sport u tekstu objavljenom danas prenosi informaciju da je fudbalski klub Partizan navodno zainteresovan da u svoje redove dovede kapitena reprezentacije Srbije.

Kao „dodirnu tačku“ klub navodi gest Kolarova koji je pre nekoliko meseci pomogao crno-belima da reše spor sa agentom Serđiom Bertijem, što je tada opisao kao „gest pomoći klubu iz svoje zemlje“. 

Međutim, Gazeta dalje navodi, u Partizanu su to shvatili kao povoljan signal da bi moglo da dođe do dogovora sa kapitenom reprezentacije Srbije kom ovog leta isitče ugovor sa Romom. Kolarov, prema njihovom pisanju, nije odbio ovu mogućnost, ali je ipak verovatnija opcija ostanka u „večnom gradu“, pošto ga čelni ljudi Rome izuzetno cene ne samo kao fudbalera, već i kao lidera na terenu, i nisu spremni da ga se odreknu bez preke potrebe.

 

 

0
0

9 Komentara

  1. PA AKO SE VRACA U SRBIJU LGICNO JE DA DODJE U INSTITUCIJU A S OBZIROM DA JE JEDINO PARTIZAN INSTITUCIJA…

    0
    0
    Odgovori
    • A institucije u zemlji na propalee…. Covek je zvezdas a opet ni to nije bitno jer pare su pare a njih ima u Kini,Turskoj,Arabiji… a u samoproglasenoj instituciji to nece naci ni on ni bilo ko.

      0
      0
      Odgovori
    • Samo ako se preselite u Albaniju bicete institucija u Srbiji ste prostitucija i kancer najgore vrste i za fudbal i za sport u celini.

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno da je institucija klub sa manje titula , manje Kupova, manje duplih kruna koje tebe dovode do ekstaze , neuporedivo manje uspeha u Evropi, manji i ružniji stadion, manje navijača, jedino ima više frakcija.

      0
      0
      Odgovori
      • Све што си рекао је ок, ал ружнији стадион од вашег тешко да има да се нађе.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter