0
Fudbal

Fudbal Soccer-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Nemacka Germany and Portugal Stara Pazova, 18.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOLAROV ZNA RECEPT: Kolektivom protiv Ronalda, voleo bih da pobedimo Nemce sa 5:0 ali…

Objavljeno: 18.03.19 u 18:49

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksdandar Kolarov govorio je na konferenciji za medije pred okupljanje ‘orlova’. 

Srbija igra prijateljski meč protiv Nemačke, a potom u prvom meču kvalifikacija za EP gostuje Portugalije. Kapiten reprezentacije Kolarov smatra da je meč protiv Portugalaca od velike važnosti za nas. 

– Osećamo pritisak da se plasiramo. Portugalija je zato važnija. Na nama je bila krivica kada nismo igrali na velikim turnirima. Faliće nam nekoliko igrača protiv Nemačke, voleo bih da pobedimo sa 5:0, ali sam realan, idemo da se borimo, istakao je Kolarov. 

Na pitanje novinara kako zaustaviti Kristijana Ronalda, Kolarov je imao spreman odgovor. 

– Ronaldo i Mesi se rađaju jednom u 100 godina. Osvojio je pet zlatnih lopti, nema taktike za njega, kako teško ga je sačuvati, a mi ćemo da pokušamo kao kolektiv da ga zaustavimo, poručio je Kolarov. 

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter