Vesti koje su obeležile današnji dan tiču se kluba iz Ljutice Bogdana, ali i Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su danas na Banjici niz pobeda u domaćem prvenstvu i to veoma ubedljivo. Posebno raspoložen za postizanje golova bio je mladi napadač Dejan Joveljić, a zanimljivo je bilo i na tribinama stadiona ‘Kralj Petar Prvi’.


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je danas reizabran na tu funkciju, a Tomislav Karadžić je nasmejao prisutne na Skupštini šalom na račun Zvezdana Terzića. Takođe, generalni direktor crveno-belih je na današnjoj sednici podneo zahtev koji će obradovati navijače tog kluba.

Nakon okončanja regularnog dela ABA lige, ali i KLS poznate su grupe za takmičenje u predstojećoj Superligi Srbije. I pored toga što Mundobasket nije tako blizu jedan bivši igrač Partizana rekao je da neće igrati za nacionalni tim.

Teške scene viđene su danas u Napulju, gde je čuvar mreže Napolija David Ospina doživeo tešku povredu. Novi dres Barsleone podigao je prašinu u Španiji, a skoro je izvesno i gde će karijeru nastaviti napadač ‘orlova’ Aleksandar Mitrović.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!