0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

SLAVIŠA KOKEZA: Neophodan nam je kontinuitet rezultata

Objavljeno: 17.03.19 u 19:03

Slaviša Kokeza je danas dobio novo poverenje na još četiri godine na funkciji predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

U svom prvom obraćanju po dobijanju novog mandata do 2023. godine, Kokeza je istakao da je kontinuitet vrlo bitan radi daljeg razvoja.

– Da bi se srpski fudbal i dalje razvijao neophodno je da ostvarujemo rezultate u kontinuitetu i zbog toga će reprezentacija imati najbolje uslove da ode na Evropsko prvenstvo 2020. godine. To je tim u koji polažemo velike nade u predstojećim kvalifikacijama – rekao je Kokeza na sednici Supštine FSS,

Pohvalio je ‘A’ selekciju koja je učestvovala na Mondijalu u Rusiji, kao i sve ostale mlađe kategorije.

– Napravljen je veliki iskorak na svim nivoima, što nam daje veru u budućnost – naveo je Kokeza.

Uskoro će početi izgradnja Nacionalnog stadiona.

– Bolje sutra srpskog fudbala je nezamislivo bez adekvatne infrastrukture. Svakodnevno se radi na Nacionalnom stadionu i uskoro ćemo krenuti u izgradnju. Otvorićemo jedan od najlepših i najmodernijih stadiona u ovom delu Evrope – rekao je Kokeza.

Takođe se dotakao i eventualnog dobijanja organizacije Evropskog ili svetskog prvenstva zajedno sa Bugarskom, Rumunijom i Grčkom.

– To bi donelo korist ne samo srpskom fudbalu, već i celoj državi, to bi podiglo privredu zemlje i uspostavilo novu radnu snagu. Benefiti su veliki i sa velikim entuzijazmom prilazimo tom poslu – naveo je prvi čovek FSS-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter