Vojvodina je večeras igrala nerešeno 0:0 protiv ekipe Čukaričkog, u 27. kolu Super lige Srbije.

Posle remija njegovog tima protiv Čukaričkog, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da crveno-beli nisu iskoristili šanse koje su imali i da je to praktično jedino na čemu im se može zameriti na ovom meču.


– Pre utakmice, apostrofirao sam to da Vojvodina večeras od prvog minuta mora da bude agresivna i promeni pristup u odnosu na prošli meč koji smo odigrali na našem terenu, te mislim da je danas mogla da se vidi ekipa koja je bila rešena da pobedi. Međutim, nismo iskoristili prilike. Doduše, nije ih bilo mnogo, ali kad igrate protiv tima koji je trenutno u vrhu našeg fudbala, morate iskoristiti tu jednu-dve prilike koje vam se ukažu. To nam je bio jedini nedostatak večeras, jer je sve drugo bilo na visokom nivou, a tu mislim na taktiku, agresivnost i odnos prema igri. Jedino na šta još mogu da skrenem pažnju jeste to da je ova mlada ekipa pod pritiskom i usled prevelike želje možda previše žurila, pa zbog toga nismo imali dobre centaršuteve, iako je bilo dosta prekida u našu korist. Ipak, na želji, volji i htenju, mislim da nikome ne može da se zameri. Mnogo smo hteli, ali na kraju smo nagrađeni sa samo jednim bodom. Kolegi Kruniću i Čukaričkom želim sve najbolje u nastavku prvenstva – izjavio je Krivokapić.

Usled reprezentativne pauze, narednog vikenda neće se igrati mečevi u Super ligi Srbije. Prvenstvo će biti nastavljeno za dve nedelje, kada će Vojvodina gostovati ekipi Dinama iz Vranja.