0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

POSLE DVA PORAZA: Partizan hoće da sruši Spartak za povratak na pobednički kolosek u šampionatu

Objavljeno: 16.03.19 u 10:18

Crno-beli imaju imperativ pobede pred svojim navijačima.

Privremeni trener Žarko Lazetić u odnosu na startni tim u Kupu napraviće jednu promenu, pošto je spreman desni bek Nemanja R. Miletić.

Pobeda u Kruševcu nad Napretkom u Kupu je vratila Partizan na željeni put, a danas od 15 časova u Hunskoj planirano je ‘rušenje’ Spartaka. Rival iz Subotice upisao je šest bodova u nizu, dok crno-beli posle dva poraza hoće povratak na pobednički kolosek u šampionatu. Privremeni trener Žarko Lazetić u odnosu na startni tim u Kupu, kako saznaje HotSport napraviće jednu promenu pošto se od povrede oporavio Nemanja R. Miletić i potencijalni reprezentativac Srbije zauzeće svoje mesto pored desne aut linije. Odbrana ostaje standardna na čelu sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem.

Danilo Pantić i Goran Zakarić su golovima u Kruševcu pokazali uspon foreme, a posle razgovora u četiri oka Lazetić je izgladio nesporazum sa Nikolićem. Bivši napadač Spartaka trebalo bi da bude zadužen za golove u tandemu sa Gomešom.

Projektovan sastav: Stojković, N. R. Miletić, Valjente, Pavlović, N. G. Miletić, Šćekić, Zdjelar, Pantić, Zakarić, Nikolić, Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter