4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I GRUJIĆ DEMANTOVAO KRSTAJIĆA: Nikada nisam odbio da igram za reprezentaciju!

Objavljeno: 16.03.19 u 09:47

Igrač Herte poručio je da je Savez na vreme obavešten o svemu od strane njegovog kluba.

Nakon okončanja Svetskog prvenstva u Rusiji ne prestaju da sevaju varnice na relaciji selektor – pojedini igrači.

Tako je veliku pažnju izazvalo osvrtanje Mladena Krstajića na ‘izostanak’ veziste Kristal Palasa, koji po njegovim rečima ne želi da pomogne ‘orlovima’ u predstojećim kvalifikacijama, što je Milivojević odmah oštro demantovao rečima da ne želi da igra dok je on tu. Ništa manju pažnju nije izazvao ni izostanak veziste Herte, koji je standardan u svom timu i koji pruža veom da dobre partije u Bundesligi.

Krstajić je rekao da Grujića nema među ‘orlovima’ zbog tog što je svojevremeno odbio poziv mlade reprezentacije, a nekadašnji vezista Crvene zvezde odlučio je da demantuje selektora:

– Ne bih voleo da pravim polemiku, niti problem oko toga. Poštujem svaku selektorovu odluku, međutim, činjenica je da nikad nisam odbio poziv mlade reprezentacije. U septembru, kad sam tek stigao u Hertu, nadležni iz kluba su procenili da bi radi moje brže adaptacije bilo bolje da nekoliko dana reprezentativne pauze provedem trenirajući u klubu i poslali su zahtev Fudbalskom savezu Srbije u kome su obrazložili o čemu je reč. Posle nekoliko dana je stigao potvrdan odgovor iz naše zemlje i tad niko nije pravio problem. Kasnija okupljanja sam propustio zbog povrede, zbog koje nisam igrao ni u klubu. Za mene je igranje za reprezentaciju Srbije najveća čast, verujem i za svakog sportistu, tako da nikada ne bih to dovodio u pitanje. Nadam se da ću svojim partijama ponovo zaslužiti poziv, rekao je Grujić za Sport klub.

Talentovan vezista ove sezone imao je dosta problema sa povredama.

– Delimično sam dobro. Mogu da igram, ali ipak ne osećam zglobove kao pre povreda. Morao bih da napravim malo dužu pauzu kako bih se posvetio tom problemu, a to trenutno nije baš izvodljivo jer sam potreban ekipi. Ipak, iskoristiću reprezentativnu i letnju pauzu da rešim problem, tako što ću po preporuci lekara ići na određenu terapiju. Jako je bitno da sada to rešim dok sam mlađi, da kasnije ne bih imao duža odsustovanja sa terena, kazao je on.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter