0
Evropske lige

PREKIPELO MU: Nekadašnji fudbaler Partizana gađao kondicionog trenera kopačkom?!

Objavljeno: 15.03.19 u 18:32

Juventus je izbacio Atletiko Madrid u Ligi Šampiona, ali noćne more za ekipu iz Madrida se tu ne završavaju. Prljav več iz svlačionice tek sada izlazi na videlo. 

Nekadašnji fudbaler Partizana, Fiorentine i Mančester Sitija Stefan Savić nije uspeo da se obuzda, te je bio u središtu skandala unutar svlačionice Atletika nakon pobede nad Leganesom

Kako španski mediji navode Mojkovčanin je nasrnuo na kondicionog trenera Atletiko Madrida Oskara Ortegu. Eskalaciju u fizički obračun sprečili su saigrači, ali se nekadašnjij štoper crno-belih tu nije smirio već je Ortegu gađao kopačkom. 

Okidač je bio Ortegin navodni komentar da se Savić nije dobro kretao na utakmici i da nije mogao da se pomeri, te je iskusni defanzivac zatražio da mu Ortega u lice kaže šta ima. 

Iako je izgledalo da će se situacija smiriti uoči revanša, ipak nije dugo držan pod tepih jer je incident nakon katastrofe u Torinu isplivao na površinu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter