Poslednjih godina navikli smo da reprezentaciju Srbije gledamo na RTS-u ili Sport klubu, ali je sada u prvi plan izbio novi kablovski operater.

Fudbalska reprezentacija Srbije 25. marta počinje kvlafikacije za Evropsko prvenstvo 2020. Gledaoci širom naše zemlje ove mečeve neće moći da gledaju na RTS-u ili Sport klubu, već novom kanalu ‘Nova S’. Reč je o dosadašnjoj televiziji TOP koja pripada ‘United Media’. ‘Nova S’ će tako prenositi sve mečeve ‘orlova’ u kvlafikacijama za EP, kao i baraž u Ligi nacija.


– United Media kontinuirano ulaže u najkvalitetniji sadržaj, bez obzira da li je reč o prenosu sportskih događaja ili visokobudžetnom serijskom i filmskom programu, kako bi kreirala atraktivnu programsku ponudu za gledaoce. Pravom na prenos kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zaokružili smo program televizije Nove S. Sada na tržište plasiramo jednu modernu televiziju sa najkvalitetnijim sadržajem koji je prikladan svim generacijama i interesovanjima – istakla je direktorka ‘United Media’, Aleksandra Subotić.

‘TOP kanal’ će 25. marta zvanično promeniti ime u Nova S, a pored ekskluzivnih prenosa sportskih događaja, nova televizizija će emitovati zabavne i političke talk show emisije, informativni, serijski i filmski program.

Podsetimo, televizija ‘O2’ je najavila da bi od jeseni mogla da uzme prenose Superlige Srbije u fudbalu, kao i košarkašku ABA ligu. Da li Sport klub i Arena sport polako gube primat?