0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

‘NADAM SE DA DOLAZI BOLJE VREME’: Lazetić o Spartaku, povredi Miletića i ishodu sukoba sa Nikolićem

Objavljeno: 15.03.19 u 15:40

V.d. trenera Partizana, Žarko Lazetić, na današnjoj konferenciji za medije na SC ‘Teleoptik’ je zvučao optimističnije nakon ubedljivog trijumfa nad Napretkom u Kruševcu.

Mnogo lakše nego što se očekivalo u turbulentnom periodu u kom se ceo klub nalazi, Partizan je savladao ‘čarapane’ i plasirao se u polufinale Kupa Srbije. Zadovoljstvo nije krio ni Lazetić.

– Posle teskog perioda nadam se da dolazi bolje vreme. Uspeli smo da se pobedom u Kruševcu vratimo na pravi put. Spremni smo za nove izazove – istakao je prvivremeni šef stručnog štaba Partizana.

Prema Spartaku ima veliko poštovanje, ali očekuje dobar rezultat po crno-bele.

– Spartak je kompaktan tim i trener Rogan gaji određen stil igre. Biće teško, ali analizirali smo i njihovu i našu igru, tako da očekujem dobar rezultat.

Neće biti velikih promena, a Nemanja R. Miletić se oporavlja od povrede koju je ‘prijavio’ na zagrevanju utakmice protiv Voždovca.

– Miletić je odradio trening, ali nije jos sigurno da li će igrati. Nemamo vremena da se naprave velike promene, promenićemo neke detalje u igri. Težim atraktivnoj igri sa velikim brojem golova, to je Partizan. Pristup u Kruševcu je pravi recept – naglasio je Lazetić.

Meč u Kruševcu obeležio je i njegov sukob sa Nemanjom Nikolićem već u toku prvog poluvremena.

– Rešen je problem sa Nikolićem unutar svlačionice. Sve je rešeno i završilo se sve kako treba – zaključio je Lazetić i istakao da je u kontaktu sa Batom Mirkovićem, koji je otvoren za svaku vrstu pomoci.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter