Posao se polako privodi kraju, a kada stave tačku crveno-beli imaju kompletan tim za jul i start u evropskim kvalifikacijama.

Na spisku za produžetak ugovora ostao je još jedan bitan igrač za Crvenu zvezdu, a kako HotSport saznaje pregovori se privode kraju sa Dušanom Jovančićem.


Klub je odlučio da nagradi vezistu za odličan učinak ove sezone i pojača mu platu uz produžetak saradnje do juna 2021. godine.

Bivši kapiten Vojvodine je iz ‘drugog plana’ došao do bitnog šrafa u veznom redu trenera Vladana Milojevića tako da crveno-beli i u narednoj sezoni žele da imaju iste adute na okupu, te zbog toga verovatno neće tokom letnje pauze juriti brojna pojačanja.

Planira se dodatna selekcija ekipe na nekoliko pozicija i polako se snimaju kandidati pošto će uslediti prodaja pojedinaca, a brojni potezi u tom smeru mogu da se očekuju tek u avgustu.

Do promene plana može samo da dođe ukoliko stigne za nekog igrača ponuda koja se ne odbija, ali je jasno da ‘cementiranjem tima’ šampion želi da ponovo bude uspešan u Evropi.

Nastavlja se po dobro oprobanom receptu, koji je startovao pre dve godine.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.