1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ON NEMA DILEMU: Božinov zna ko mora da preuzme Partizan!

Objavljeno: 14.03.19 u 10:05

Bivši napadač Partizana dobro poznaje zbivanja u klubu iz Humske i veruje da bi njegov veliki prijatelj pomogao Partizanu da krene sa ‘mrtve tačke’.

Bugarin već dve godine nije u crno-belom taboru, ali je u danima krize Partizana dao svoj sud ko bi mogao da pokrene ‘parni valjak’.

Saša Ilić mora da preuzme Partizan! Tu nema nikakve dileme. Ne vidim ko je bolji od njega – izjavio je Božinov i nastavio:

– Saša voli Partizan, kod njega nema nikakvih kombinacija, laži i korupcije. On bi 100 odsto pošteno radio za interese kluba, Saša Ilić je sinonim za Partizan. I ranije sam govorio da trena da postane novi sportski direktor. Vidim, čitam, Partizan je u golemim probelimam. Meni je zbog toga mnogo žao. To je klub velike tradicije, svetle istorije, sa armijom navijača. Mislim da je došlo vreme za neke nove ljude u klubu. Ilić je čovek iza koga treba da stanu svi pravi partizanovci. Nadam se da ima ljude sa kojima može da donese bolje dane za Partizaan – rekao je Valeri Božinov za ‘Kurir’.

Nekadašnji napadač Juventusa, Mančester sitija i Partizana odlično zna kakvo je stanje u Humskoj i svestan je situacije jer je i sam kroz nju prošao.

– Znam da fudbaleri nisu plaćeni i da plate nisu redovne. I tu ne mislim samo na fudbalere, već i na ljude koji rade u klubu, one koji održavaju terene, kuvarice, spremačice… A svi oni imaju porodice. Tu je srž problema. Kad igrača jednom slažu za novac, pa drugi, treći put, kako od njega da tražiš da sve od sebe na terenu da pruži i da bude profesionalac? Kad sam igrao u Partizanu, sve je bilo u redu. Plata je bila na vreme, a mi smo redovno igrali Evropu, bili šampioni države. Saša Ilić je veliko ime, simbol Partizana, on ne da treba da bude sportski direktor, već i predsednik, ali kada za to dođe vreme – poručio je Božinov.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. To je lepo ali Sale nije dozreo za preuzimanje Partizana, samo Ivan tomic u fotelju a na terenu vratiti Marka nikolica, ili tumbakovica, i dati priliku Musi da zaigra konacno,pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter