0
Evrokupovi

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

JIRGEN KLOP: Pokazali smo da se Liverpul vratio u vrh evropskog fudbala

Objavljeno: 14.03.19 u 16:54

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je njegova ekipa pobedom protiv Bajerna iz Minhena, u revanšu osmine finala Lige šampiona, dokazala da se vratila u vrh evropskog fudbala.

Liverpul se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u revanš meču osmine finala u Minhenu pobedio Bajern sa 3:1. U prvoj utakmici na Enfildu bilo je 0:0.

Dvostruki strelac bio je Sadio Mane, a gol je postigao i Virdžil van Dajk. Gol za Bajern postigao je fudbaler Liverpula Žoel Matip, koji je savladao svog golmana.

– Igrali smo zrelo u drugom poluvremenu. U trenucima kada smo igrali fudbal uništili smo organizaciju Bajerna. Apsolutno zaslužena pobeda, rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

U četvrtfinalu Lige šampiona nalazi se četiri engleske ekipe, Totenhem, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul. Tu su i Juventus, Porto i Ajaks, a žreb će biti obavljen u petak.

– Igrači vole takmičenje i trude se i nije važno ko će nam biti protivnik. Njihov stav je bio izvanredan. Napadači su bili sjajni, ali i igrači koji su ušli sa klupe su mnogo pomogli. Pokazali smo da se Liverpul vratio u vrh evropskog fudbala, naveo je Klop.

On je rekao da bi prvi gol Manea mogao da gleda sigurno 500 puta.

Senegalac je postigao 10 golova u poslednjih 10 utakmica, dok je Van Dajk postigao tri gola u poslednja četiri meča.

– Znali smo da će biti teško, pošto oni imaju sjajan tim sa fantastičnim fudbalerima. Nisamo imali sreće kod njihovog gola, ali obavili smo posao i prošli medju osam najboljih. To je veoma važno i sjajan je osećaj postići gol, rekao je Van Dajk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter