Nakon odlaska trenera i sportskog direktora crno-belih u Humskoj vlada ‘vanredno’ stanje.

Na današnjem Upravnom odboru govorilo se o stanju u klubu, a nakon sastanka prvi čovek Partizana Milorad Vučelić je naglasio da uprava neće podneti ostavku.


– Imamo goruća pitanja koja bismo trebalo da rešimo, kao što je monitoring UEFA koji nas čeka krajem marta… Dug kluba je manji od 22 miliona evra. Za ovo što se dešava odgovorni su igrači, ne mi iz uprave, rekao je on, a prenosi ‘Mondo‘.

Predsednik Partizana smatra da krivica za loše igre i slabe rezultate se nalazi u igračkom kadru.

– Problem je u rezultatima. Krivi su fudbaleri. Ustvari, nije krivica, to je odgovornost. Mislim da imamo dobar tim. Zamislite kakav bih ja bio predsednik ako bih pred naredne dve utakmice rekao da imamo loš tim.

FOTO: STARSPORT

Vučelić je naglasio da su ostavke Ilieva i Mirkovića prihvaćene, ali da nije bilo priče o novom treneru.

– Prihvaćena je ostavka Bate Mirkovića, ostao je pri svojoj odluci, odali smo mu veliko priznanje. Smatramo da je njegova odluka pogrešna, da je trebalo da ostane. Uvažavamo njegovo obrazloženje, a zato smo odlučili da Žarko Lazetić vodi naredne dve utakmice, rekao je on, a potom nastavio o Ilievu:

– Zadužili smo ga da nastavi sve do primopredaje dužnosti, njemu hvala na osvojenoj ‘duploj kruni’ i uspešnom dovođenju igrača u nadi da će i on Bata nastaviti da budu partizanovci i da će biti spremni da se odazovu klubu kad to bude potrebno.

Za kraj se predsednik kluba iz Humske osvrnuo na pisanje pojedinih medija.

– Flargantne laži kolaju medijima. Izmirene su plate svi igračima, decembarske i januarske. Što se tiče zaposlenih u klubu, plate se daju mesec za mesec, a mi smo došli u trenutku kad je kašnjenje bilo četiri meseca, zaključio je Vučelić, a prenosi ‘Mondo‘.

Fudbalere Partizana nova utakmica očekuje već sutra kada će u sklopu četvrtfinala Kupa igrati protiv Napretka u Kruševcu.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!