0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ČEKA RADNIK: Poznate su cene karata za četvrtfinale Kupa

Objavljeno: 11.03.19 u 11:38

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Radnik u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, u sredu od 18 časova, a poznate su i cene ulaznica i termini prodaje taj meč.

Sa ekipom iz Surdulice puleni Vladana Milojevića se treći put ove sezone sastaju, a prethodna dva susreta završena su pobedama Zvezde – 1:0 u gostima i 6:0 na Marakani protekle jeseni.

Za utakmicu četvrtfinala Kupa prodaja karata putem interneta već je počela, a od utorka, 12. marta, ulaznice će biti dostupne i na blagajnama Marakane. Blagajne će dan pre meča biti otvorene od 11 do 18 časova, a u sredu od 10 sati do početka susreta. Cene ulaznica za severnu tribinu su 300 dinara, za istočnu 400 i za zapadnu su 500 dinara.

Početak borbe za polufinale Kupa zakazan je za sredu, 13. marta, od 18 sati. Zvezda je prethodno eliminisala TSC iz Bačke Topole (4:1) na svom terenu i Dinamo iz Vranja u gostima (2:0), dok je Radnik bio bolji od Javora (1:1 pen) i Radničkog iz Pirota (5:0).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter