Partizan je ovog vikenda poražen u 26. kolu Superlige Srbije od Voždovca sa 1:0 na ‘krovu’. Novi neuspeh teško je pao crno-belima, a o utakmici se još uvek govori. 

Tokom prvog poluvremena tražili su gosti jedanaesterac Filip Stuparević je oborio Sašu Zdjelara na ivici šesnaesterca, a sudija Marković ostao je nem na zahteve crno-belih o kaznenom udarcu. 

Stručni konsultant Arena Sport TV Igor Radojičić večeras je izneo svoj sud o tome da li su se igrači Partizana sa pravom žalili i tražili jedanaesterac. 


– Postoji kontakt, a sudija je odlično postavljen i vidi sve šta se dešava. Možda bi pojedine sudije i dosudile kazneni udarac u ovoj situaciji. Sve se dešava na liniji, koja je sastavni deo kaznenog prostora. Pitanje je interpretacije, ali je sudija procenio da ovo nije bilo dovoljno za kazneni udarac i treba podržati takvu odluku. Ne bi me čudilo da neko presudi i drugačije, ali u ovakvim situacijama ne možemo da tvrdimo da li je nešto greša ili nije, objasnio je Radojićić u emisiji posvećenoj domaćem fudbalu na Arena Sport televiziji. 

FOTO: STARSPORT