3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRENUO MIRKOVIĆEVIM STOPAMA: Nova ostavka u Partizanu, čelnik napustio crno-bele!

Objavljeno: 11.03.19 u 10:55

Jučerašnji poraz u Zaplanjskoj dosta bure podigao je u taboru Partizana.

Nakon što je HotSport juče ekskluzivno doneo vest da je Zoran Mirković podeno ostavku, sada je njegovim stopama krenuo i jedan funkcioner.

Kako saznaje portal ‘Telegraf‘ sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev podneo je ostavku na tu funkciju. Nekadašnji fudbaler tog kluba smatra se krivim za slabe partije koje pružaju igrači i odlučio je da preuzme odgovornost. Čovek koji je bio zadužen za sportski sektor već je Upravnom odboru predočio svoju odluku.

– Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više! Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj saradnik, već prijatelj i brat, rekao Iliev je u izjavi za ‘Telegraf‘.

FOTO: STARSPORT

Nakon dva vezana poraza i remija u derbiju crno-beli su se našli u veoma neugodnoj poziciji, a sve ovo došlo je u veoma nepovoljnom trenutku za njih pošto već u sredu igraju četvrtfinale Kupa protiv Napretka.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

3 Komentara

  1. posteno od Ivice, probao, ne ide,……….sve je menjao nestrucni Misa Filpovic, tako vec 7.godina……..dovedeni igraci nisu promasaj, rad ovog nestrucnjaka je od njih napravio da su igraci kruti, iscrpljeni (iscedjeni) s tim mnogo nelogicnih povreda igraca…………pojacanja, igraci koji su dolazili u klub su samo bili sve sporiji, eksplozivnost i brzina svakim danom manja te igraci nisu bili sposobni da se nose sa zahtevima velikog kluba………..raspustiti Ivicine trenere iz strucnog staba OBAVEZNO, treba angazovati Rogica ili vratiti Ilica, moze i profesora A. Jankovica ili nekog kondicionog trenera iz Barse

    0
    0
    Odgovori
  2. Povedi svog, jednako nesposobnog, brata i prijatelja sa sobom.
    A da…on je postavljen u klub sa zadatkom….njega moze smeniti samo onaj koji ga je tu i doveo, Veliki Vodja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter