0
Evropske lige

ČUJTE GLAS VINIJA DŽONSA: Vrtite milione u fudbalu, a obezbeđenje gore nego na mojoj svadbi!

Objavljeno: 11.03.19 u 16:38

Čuveni kontroverzni fudbaler, a kasnije i glumac, dao je svoj sud o upadu navijača na teren u derbiju Birmingema i udaranja pesnicom sa leđa kapitena Aston Vile.

Osim tog incidenta, prethodnog vikenda je napadnut i fudbaler Rendžersa, a takođe je u Škotskoj prošle nedelje jedan igrač gađan staklenom flašom.

Tokom ovog vikenda, imali smo napad na fudbalere Aston Vile i Rendžersa od strane domaćih navijača, a prošle sedmice je jedan fudbaler u Škotskoj gađan staklenom flašom.

– Milioni funti se vrte u fudbalu, a kao obezbeđenje vam rade deca i studenti. Više obezbeđenja sam imao na svojoj svadbi. Profesionalno obezbeđenje, to nam treba – rekao je legendarni Vini Džons, a potom pojasnio:

– Kada odete u noćni klub, tamo vas ne štiti neki student. Suspendovanje navijača sa stadiona je slaba vajda. Ovo je njemu možda bila prva utakmica na koju je došao. To nikome neće pomoći – poručio je Džons.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter