U kombinaciji nije kažnjeni španac Mark Valjente, a posle meča pauze u startnu postavu se vraćaju Saša Zdjelar i Goran Zakarić. 

Poraz od Radničkog iz Niša, pa novi ispit u komšiluku. Uzdrmani Partizan okovan i sa personalnim problemima (povređeni Ndžaje i Ivanović) i kažnjeni Mark Valjente pokušaće da se vrati na pobednički kolosek protiv Voždovca


U poslednjih devet susreta crno-beli su upisali sedam ‘trojki’ mada su ‘zmajevi’ u poslednjem meču u svom gnezdu upisali tri boda. Nije lako na veštačkoj travi doći do cilja, mada Zoran Mirković sprema ofanzivnu partiju. Primoran je strateg ekipe iz Humske da posle duže pauze u startnu postavu uvrsti iskusnog štopera Bojana Ostojića, a ostali članovi poslednje linije ostaju u svojim ulogama kao u prethodne tri utakmice. 

Na svoja mesta u veznom redu se vraćaju Saša Zdjelar i Goran Zakarić koji su odradili suspenziju i konačno od starta treba da nastupi Danilo Pantić. Napad će ponovo predvoditi Nemanja Nikolić i najbolji strelac tima Rikardo Gomeš

Projektovan sastav: Stojković, N.R Miletić, Ostojić, Pavlović, N. G Miletić, Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić, Nikolić i Gomeš.