Miroslav Bogosavac, fudbaler Čukaričkog i mladi reprezentativac Srbije, našao se na spisku fudbalera na koje selektor Krstajić računa za mečeve protiv Nemačke i Portugala.

Prozivka za prijateljski duel sa “pancerima” 20. marta te otvaranje kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine pet dana kasnije protiv Portugala biće održana 18. marta u Staroj Pazovi, a Bogosavac ističe da ga je poziv iznenadio:


– Svakako da nisam očekivao, ali sam srećan i ponosan što ću igrati za A selekciju Srbije. Velika je ovo čast za mene lično, ali i za klub. Zbog toga i želim da se zahvalim selektoru i čitavom stručnom štabu reprezentacije, ali i Čukaričkom, predsedniku kluba i svima u sportskom sektoru i naravno saigračima. Nikad nisam zažalio što sam došao na Banovo brdo, u najorganizovaniji klub u Srbiji, rekao je 22-godišnji defazivac Čukaričkog.

Bivši fudbaler Partizana je standardni član mlade reprezentativne selekcije za koju će nastupiti i na Evropskom šampionatu u Italiji i San Marinu:

– Mlada selekcija Srbije je napravila veliki uspeh, ali nismo rekli poslednju reč, tek nam predstoji završni turnir na Evropskom prvenstvu. Srbija će uvek moći da se osloni na mlade talente, ja sam samo jedan u nizu, ima u mladoj selekciji mnogo momaka koji su nagovestili veliki potencijal. Sama činjenica da ću biti u A selekciji je velika stvar, trudiću se da zabeležim i debi, ali zna se ko o tome odlučuje, zaključio je Bogosavac