2
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde Vladan Milojevic trener fudbalera crvene zvezde Novi Sad 07.03.2018 Stadion Karadjordje foto : Nenad Mihajlovic

DAN PRED SPEKTAKL: U ‘Ljutice Bogdana’ stigle dobre vesti!

Objavljeno: 08.03.19 u 14:30

Crvena zvezda će u finiš sezone ući znatno jača, s obzirom na to da će Vladan Milojević moći da računa na dvojicu fudbalera koji su van stroja od kako je počeo prolećni deo šampionata.

Naime, u takmičarski pogon se vraćaju Milan Rodić Marko Gobeljić.

Crveno-bele sutra od 18 časova očekuje meč protiv Zemuna tokom kog će biti obeležen 74. rođendan kluba,potom u sredu sledi Radnik iz Surdulice u Kupu Srbije, dok za vikend opet na teren crveno-beli izlaze na Banjici gde gostuju Radu, nakon čega sledi reprezentativna pauza.

Po njenom završetku, tačnije za meč zakazan za 30. mart kada će Zvezda odmeriti snage sa Mačvom, Milojević će na raspolaganju imati defanzivni duo.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, Rodić je povredu „zaradio“ na samom završetku priprema, kao i Gobeljić. Iako je prvobitno izgledalo da nije ozbiljnije prirode, došlo je do komplikacija zbog kojih su saigrači iz poslednje linije Zvedinog tima na „bolovanju“ proveli nešto više vremena od očekivanog, ali se trenutak njihovog povratka polako ali sigurno približava. 

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

2 Komentara

  1. Baš me zanima, kao dugogodišnjeg navijača Zvezde, ako se vraća Rodić u tim, ko će igrati desnog beka, da li lični ljubimac “trenera godine”, spori i tehnički inferiorni Stojković, ili mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić?! Ma, tu dileme nema, igraće sveobuhvatni Stojković, živi bili pa videli! Isto kao što se ne postavlja pitanje hoće li igrati “perspektivni” 31-no godišnji “kapitalac” Muhamed Ben ili Vukanović, prvi strelac jeseni u SLS?! Da li će prednost da uđu sa klupe dobiti onaj rezervista iz kineske lige ili Joveljić?! Najveći je štos što se rezervista iz kineske lige onako jogunasto ponašao kada ga je “trener godine” najzad zamenio posle njegove kriminalne partije u Lučanima a onda se “trener godine” onako pokroviteljski izvinjavao rezervisti iz kineske lige, zato što ga je morao zameniti! Zvezda je postala jeftin cirkus “Merano”, u kome loši klovnovi glume!

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa tvojim komentarom! Kako ti kažeš “trener godine” se izvinjavao i pravdao Boaćiju, nekadašnjem čuvaru nojeva u nacionalnom parku “Kyabobo”(trećem po veličini u Gani), zbog toga što ga je morao zameniti zbog kriminalne igre i neaktivnosti na terenu! Bivši čuvar nojeva u nacionalnom parku “Kyabobo”, osim toga što je neprimereno reagovao na izmenu, bio je jedini igrač Zvezde koji sa klupe nije uleteo na teren da proslavi vanvremenski pogodak Dr. Marka Marina, iz slobodnjaka! (video se može pogledati na Jutjubu)! Po ovom činu jasno se vidi koliko čuvaru nojeva znači Zvezda! Inače, vest o Boaćiju, koji je počeo karijeru kao čuvar nojeva, doneo je najveći list u Gani, “The Accra Daily Mail”!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter